Guild Wars 2

Leírások kezdõknek!

Üdvözlet Tyria polgárai!

Linsey Murdock vagyok. Néhányan úgy emlékeztek rám mint a Guild Wars Live Team vezetője mielőtt az imádnivaló és tehetséges John Stumme felajánlotta, hogy dolgozhatnék más projekteken is.

Mint a Guild Wars 2 játéktervezője elsősorban a craftoláson és a felszereléseken dolgozom, szóval ez az amiért ma itt vagyok, hogy néhány közelgő új és izgalmas tartalomról beszéljek a tárgyak felszerelések fejlődésében, amelyeken a csapatommal dolgozunk. Mint láthattuk a Guild Wars 2-t felnőni az élő környezetben, észrevettük, hogy a legelszántabb játékosaink megszerezték az Exotic felszerelésüket és elérkeztek a "Legendary falhoz". A legendary felszerelés elkészítésének módját úgy terveztük, hogy hosszú távú célt nyújtson de a játékosok sokkal előbb indultak el ezen az úton, mint amire számítottunk és fusztrálttá váltak a személyes fejlődés hanyatlása/hiánya miatt.

A vágyunk az, hogy olyan játékot alkossunk, mely ugyanúgy maradásra bírja mind a hardcore, mind a casual játékosokat is, viszont nem szeretnénk szemet húnyni a játékosok azon vágya felett sem, hogy érezzék a fejlődést a maximális szint elérése után is. A tárgyak hozzáadásának folyamata igen érzékeny folyamat, normális esetben egy kiegészítőben történnek, de úgy érezzük ez fontos, hogy eleget tegyünk a játékosok alap igényeinek inkább előbb, mint utóbb.

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Blog

  Közösség

  Belépés

  E-mail cím:
  Jelszó:

  Szavazás

  Frissítve: Flame and Frost
  (név szerinti szavazás)
  • Nagyon Jó
  • Elviselhetö
  • Unalmas