Guild Wars 2

Frissítve: Flame and Frost: The Razing

 

the_razing-header

Március 26.-án érkezik a következő nagy frissítés, mely a The Razing névre hallgat. Tegnap este megérkezett a leírás, amely a frissítés legfontosabb újdonságait tartalmazza.

Egy hibrid hadsereg tör elő tüzes portálokon keresztül a Shiverpeaks-ben. A dredgek és a Flame Legion charrjai által alkotott szövetség akkora erővel bír, mely bárkit lemészárol, aki az útjába kerül. Településtől birtokig, minden ellenállást megtörnek. A pusztítás elkezdődött.

A Flame and Frost: The Razing-ben találkozni fogsz a norn Brahammel és a charr Roxxal, két Tyria-ival, akik mindennél jobban hisznek abban, hogy amit tesznek az jó, a kockázat pedig nem számít. Csatlakozz Brahamhez és Roxhoz elszánt harcukban, hogy megvédjék földjeiket a pusztulástól e négy részes sorozat harmadik felvonásában.

Új elemek (a képek kattintással nagyíthatók)

Braham küzdelme

92eabBraham-4Miközben a városok azzal küszködnek, hogy kezeljék a menekültek áradatát, egy bátor, Braham névre hallgató fiatal norn segítséget keres ostromlott birtokának lakói számára. Csatlakozz Brahamhez kalandjában, melyben a Shiverpeaks lábainál hátramaradt nornoknak kell segítséget nyújtanod – egy olyan kalandban, melyben a halálos Molten Alliance-al kerülsz összetűzésbe.

Rox küldetésec124aRox-New-1

A káosz közepén Roxot – egy warband nélküli charr rangert – maga Rytlock Brimstone küldi el egy ádáz könyörület küldetésre. Csatlakozz e fiatal charr gladiumhoz, miközben ő bizonyítani próbál egy veszélyes küldetés során, a háborús zóna közepén.

bc475Sonic-Periscope-1Behatoltak!

A dredge egy sor megfigyelőállomást épített fel Diessa Plateau-n és Wayfarer Foothills-en, hogy ellenőrzésük alatt tartsák leendő új területüket. Akaszd meg a Molten Alliance háborús törekvéseit azzal, hogy elpusztítasz minden ilyen állomást, amit csak meglátsz.

08f4cWvW-Progression-EnglishÚj WvW fejlődés és képességek

Még sosem volt ennyire alkalmas az idő egy kis WvW-re. A játékba illesztünk egy új WvW fejlődési rendszert – amelynek részét képezi a World XP és az új WvW rangok. A WvW rangjaidat új titulusok és képességek megvásárlására fordíthatod, melyek kizárólag WvW-ben érhetők el. Egy sor új WvW achievement is érkezik, melyek segítségével követheted és megtervezheted a haladásod; ezeket nyomon követheted az Achievement panelen.

bb5ddCulling-OFFMegnövelt WvW teljesítmény

Hatalmas fejlesztéseket végeztünk WvW-n a culling kivételével, ez egy olyan folyamat volt, ami miatt a nagy csatákban néhány játékost nem láthattál. Március 26.-ától sokkal több embert láthatsz a képernyőn WvW-ben, még a legnagyobb csatákban is.

4572fGuild-Bounty-HuntÚj Guild Bounty célpontok

Még több szökevény jár szabadon, így a tyriai hatóságoknak szükségük van a guilded segítségére, hogy begyűjtsék őket. Készüljetek a kihívásra, mivel ez a három új célpont még ravaszabb és veszélyesebb, mint a korábbiak. A Bounty Hunt Training küldetések tökéletesek egy új vagy kis guild számára, akik azon dolgoznak, hogy készek legyenek a nagyobb kihívásokra.

Bemutatjuk a Leaderboard-okat!

d1c26LeaderboardÖrömmel jelentjük be, hogy a március 26.-i Flame and Frost: The Razing megjelenésével, aktiváljuk a leaderboard-okat a Guild Wars 2-ben! Ugyanakkor, a leaderboard honlap egészen addig nem lesz elérhető a játékosok számára, amíg biztosak nem vagyunk benne, hogy stabil információkat tartalmaz, ez a 26.-i megjelenést követően egy hétig is eltarthat. Kezdetben a leaderboard-ok WvW rangokat, PvP rangokat és összes achievement pontokat fognak tartalmazni.

67aa6HeraldÚtmutatásra van szükséged?

A fővárosokban található hírnökök mindig friss információval látnak el a legújabb Living Story tartalmakról. Keresd a különleges felderítőket Diessa Plateau-n és Wayfarer Foothills-en, ők elmondják majd, merre vannak a közelben események!

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Blog

  Közösség

  Belépés

  E-mail cím:
  Jelszó:

  Szavazás

  Frissítve: Flame and Frost
  (név szerinti szavazás)
  • Nagyon Jó
  • Elviselhetö
  • Unalmas